Account Manager, Consulting

Realtime Embedded (RTE) positionerar Sverige i framkant av en digitaliserad värld. Vi har två affärsområden där vi vill vara ett av de bästa bolagen, systemutveckling och digitalisering av avancerade system och produkter samt Konsultförmedling. Sedan starten 2000 har vi varit en partner till svensk industri inom båda affärerna och några av våra IoT-case finner du på www.rte.se/case. Sedan 2010 har vi arbetat i forskningsprojekt med finansieringsstöd från EU & Vinnova.

Om rollen
Inom affärsområdet Consulting förmedlar vi konsultuppdrag till stora och mellanstora företag i Sverige. Oftast handlar det om specialister som förstärker kunders projekt på plats hos dem.

Vår nuvarande Account Manager går i pension i sommar och vi vill gärna ha en person som kan gå parallellt under en tid varför start i maj är optimalt.
Rollen har en väl definierad portfölj av kunder och rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef.

Vad vi förväntar oss
Leverans av uppsatta försäljningsmål inom ramen för definierad kundportfölj
Strukturerade möten med nya och befintliga kunder som leder till nya konsultuppdrag

Vi tror att du som person är:
• Självgående
• Driven
• Resultatorienterad
• Social
• En lagspelare

Har en bakgrund från bemanningsföretag eller har arbetat rekrytering.

Att stötta varandra och utvecklas tillsammans är en central del i det dagliga arbetet. Vi är övertygade om att balans och flexibilitet mellan arbete och fritid är till fördel inte bara för individen utan också RTE och våra Kunder.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Wernblom, Försäljnings- och Marknadschef via telefon 08 – 592 009 20 eller mail till lars.wernblom@rte.se.

Ansökan skickar Du till lars.wernblom@rte.se

Logga in