Linux-utvecklare, Solutions

Realtime Embedded (RTE) positionerar Sverige i framkant av en digitaliserad värld. Vi har två affärsområden där vi vill vara ett av de bästa bolagen, systemutveckling och digitalisering av avancerade system och produkter samt Konsultförmedling. Sedan starten 2000 har vi varit en partner till svensk industri inom båda områdena och några av våra IoT-case finner du på www.rte.se/case. Sedan 2010 har vi arbetat i forskningsprojekt med finansieringsstöd från EU & Vinnova.

Om rollen

Inom affärsområdet Solutions levererar vi industriella IoT-lösningar till små och mellanstora företag i Sverige.

Storleken på våra projektåtaganden varierar, allt från kortare, mindre projekt med tydliga gränsdragningar till större, längre och mer komplexa projekt där förutsättningarna skiftar längs vägen. Projekten löper vanligtvis 3-18 månader, där vi driver projekten efter agila principer.

Vad vi förväntar oss

– Att genomföra systemutvecklingsuppdrag som en del av ett projektåtagande.
– Att analysera och ta fram tekniska lösningar
– Linuxutveckling
– C / C++/ Python utveckling

Du har fem års erfarenhet inom utveckling av inbyggda system och är välbekant med Git, Yocto-baserade Linux-distributioner samt Linux kernel och drivrutinsutveckling.

Vi tror att Du som person är

  • Självgående
  • Analytisk
  • Lösningsorienterad
  • Social
  • En lagspelare

Du är drivande, hjälpsam och har ett coachande förhållningssätt.

Att stötta varandra och utvecklas tillsammans är en central del i det dagliga arbetet. Vi är övertygade om att balans och flexibilitet mellan arbete och fritid är till fördel inte bara för individen utan också för RTE och våra Kunder.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekström, Head of Development via telefon 070 336 88 51 eller mail till patrik.ekstrom@rte.se.

 

Ansökan skickar Du till jobb@rte.se

Logga in