Försäljningschef

Nu söker vi en säljande Försäljningschef som tillsammans med oss ska ta bolaget till nästa nivå. Du leder ett team av säljare och rapporterar direkt till VD.

”Bolagets anställda kommer alltid i första hand. Vårda din personal så vårdar dom varandra, bolagets kunder och partners” – Richard Branson

Om Realtime Embedded

Realtime Embedded(RTE) grundandes 2000 och är leverantör av specialistkompetens till svensk industri. Vi är idag drygt 35 anställda och omsätter 60Mkr.

Vi är specialister på Systemdesig n och konstruktion av industriell IoT från sensor till Cloud. Vi kan utveckling av elektronik, FPGA och programvara. Säkerhet, kommunikation, AI och machine learning är några prioriterade kompetensområden.

Vi arbetar med hela Sverige som marknad, men merparten av kunderna finns i Mälardalen. Kunderna är framstående innovativa bolag som leder utvecklingen på sitt område.

Det andra pratar om har vi redan gjort!

RTE hjälper verksamheter att med Industriell IoT effektivisera, påverka sina utgifter eller utmana sin befintliga affärsmodell. RTE är en långsiktig partner som utvecklar innovativa lösningar som skapar långsiktig lönsamhet.

RTE arbetar aktivt för att stärka positionen om specialistbolag genom att kontinuerligt investera i FoU. En viktig del i vår FoU är strategiska innovationsprojekt där vi tillsammans med framstående Europeiska företag och universitet fokuserar på kunskap inom nya teknologier och lösningar. Vår FoU ger kunderna mer innovativa och framtidssäkra lösningar.

Vi erbjuder helhetsansvar för utvecklingsprojekten och kan bidra med kompetensförstärkning som ett team eller med enstaka resurser.

Om rollen

Som försäljningschef är du ansvarig för försäljning och affärsutveckling både strategiskt och operativt. I din roll planerar, leder och genomför du arbetet för att skapa nya- och utveckla befintliga affärer.

Du är en lagspelare som förankrar offerter och kunddialoger internt. Du är aktiv i utveckling och vård av bolagets relationer med kunder, underkonsulter och samarbetspartners. I rollen ingår fullt budgetansvar för säljavdelningens kostnader & intäkter.

Säljchefen är en naturlig del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD, Jesper Hillberg. Säljteamet består av 3 medarbetare säljchefen inräknat.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av tjänste- och lösningsförsäljning mot B2B kunder. Du har ett övergripande teknisk förståelse samt vana av avtalsförhandlingar, upprättande av säljmål och bonusplaner. Du är strukturerad, analytisk och har lätt att bygga förtroende.

Som person är du prestigelös, nyfiken och kreativ. Du drivs av medarbetarskapet och har ett coachande arbetssätt. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap eller arbetat med försäljning under en längre tid där nästa steg är en ledarroll.

Vad Realtime Embedded erbjuder dig?

Vi är i en tillväxtresa där vi tillsammans gör det möjligt. Som en i ledningsgruppen är du delaktigt i den strategiska planeringen för att nå Vision 2025.
Vi erbjuder troligen inte högst lön, men vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul på jobbet i det dagliga, på konferenser eller en fika.
RTE ger dig en flexibel anställning vad gäller förmåner, arbetsplats och livsbalans.

Våra värderingar

Kompetens
Bred kunskap och erfarenhet ger mervärde.

Innovation
Erfarenhet och forskning skapar förutsättningar för kreativa lösningar.

Trovärdighet
Vi har tydlig, öppen och inkluderande kommunikation.

Samarbete
Att arbeta tillsammans utvecklar värdefulla relationer och ger bästa resultatet.

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön och vinstdelningsbaserad bonus
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

Vill du bli en del av Realtime Embedded? Vi önskar ha din ansökan senast 2022-05-11. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta Petra Laewen på petra@womenahead.se eller 0767-23 62 08.

Ansök här>>

Logga in