Karriär

Ta dig an nya tekniska utmaningar

Realtime Embedded (RTE) positionerar Sverige i framkant av en digitaliserad värld. Vi vill vara ett av de bästa bolagen när det kommer till systemutveckling och digitalisering av avancerade system och produkter. Vi gör det genom vår kompetens och förmåga att skapa innovativa lösningar inom industriell IoT. Sedan starten 2000 har vi varit en partner till svensk industri och några exempel finner du här. Sedan 2010 har vi arbetat i forskningsprojekt med finansieringsstöd från EU & Vinnova.

Vårt arbetssätt

Från starten 2000 har RTE låtit våra konsulter ta stort ansvar ute hos våra kunder när det kommer till att effektivisera verksamheten eller hitta nya affärsmodeller med hjälp av IoT. Oavsett projektstorlek arbetar vi tillsammans i team om minst två utvecklare. Att stötta varandra och utvecklas tillsammans är en central del i det dagliga arbetet. Vi är övertygade om att balans och flexibilitet mellan arbete och fritid är till fördel inte bara för individen utan också RTE och våra Kunder.

Våra värderingar

Kompetens – Bred kunskap och erfarenhet ger mervärde
Innovation – Erfarenhet och forskning skapar förutsättningar för kreativa lösningar
Trovärdighet – Vi har tydlig, öppen och inkluderande kommunikation
Samarbete – Att arbeta tillsammans utvecklar värdefulla relationer och ger bästa resultatet

Under de senaste åren har vi haft en stark efterfrågan och behöver förstärka på bred front för att kunna tillgodose våra kunders efterfrågan. Inom samtliga områden söker vi dig som har ett par års professionell erfarenhet av produktutveckling och vill ta dig an nya tekniska utmaningar tillsammans med skärpta kollegor och söker därför Di som gillar våra värderingar och vill utvecklas inom

 

Vi söker dig som vill utvecklas inom

Systemarkitektur
Som systemarkitekt är du en viktig kugge i vår verksamhet från inledande kundmöte till systemdesign, implementation och verifiering. Vi ser att du har vana av att under ett kundmöte ställa rätt frågor om kundens befintliga system och framtida mål. För att efter mötet tillsammans med kollegor ta fram systemdesign med teknikval och motiveringar som vi realiserar i samarbete med kunden

Mjukvara
Vi ser att du har erfarenhet av mjukvaruutveckling och behärskar mer än ett programspråk. Fördjupade kunskaper inom något område så som RTOS, bare metal, BSP, U-boot, Linux, kommunikationsprotokoll eller likande är meriterande.

Hårdvara
Du har arbetat med utveckling och design av hårdvara under ett par år och kan kravställa och konstruera elektronik och/ eller FPGA.

Dataanalys
Digitaliseringen driver behovet av dataanalys och systemen som tar beslut baserat på signal- eller bildbehandling ökar kontinuerligt. I takt med att datainsamlingen ökar växer också behovet inom machine learning och prediktiv analys. Vi ser att du har gedigen erfarenhet av mjukvara med inriktning mot dataanalys.

 

Har du frågor om hur det är att arbeta hos oss? Skicka frågor eller din ansökan till jobb@rte.se.

Logga in